Manifest

 

 Workshop: CV is zo vorige eeuw; Manifest is de toekomst

Werk jij ook zo hard aan je CV? Zorg je voor een prachtige opmaak en vragen potentiële werkgevers zich nog steeds af wie je eigenlijk bent? Als mensen je vragen wat je wil doen, begin je dan ook automatisch met vertellen welke functies je allemaal al hebt vervuld? Spreek je eigenlijk meer over wat je hebt gedaan, in plaats van hoe je toekomst eruit gaat zien? Als je wordt overvallen door de vraag waar je goed in bent, kom je dan meestal niet zo sterk uit je woorden als je zou willen? Worstel je met de vraag hoe je laat zien wie je echt bent?

Dan is de workshop: Schrijf je Manifest, het antwoord op al je vragen. Daarin geef je onder andere aan wie je bent, wat je belangrijk vindt. Als een vreemde je Manifest leest weet deze wat je drijft en wat voor jou belangrijk is. Deze krijgt meteen een beeld van wat jij te bieden hebt en wat jij nodig hebt om tot je recht te komen.

Het is helemaal niet iets nieuws. Een heel oud bekend Manifest, misschien wel de bekendste is the Declaration of Independence. Je kan het schrijven voor een persoon (jezelf), een groep personen (een team, bijvoorbeeld Oranje) of een bedrijf (Apple heeft er 1 geformuleerd), maar je zou het bijvoorbeeld ook als huwelijkspartners kunnen doen. Een manifest is van belang als je geen betaalde baan hebt, maar net zozeer als je die wel hebt. Het helpt je om je koers te vinden, te behouden en daarna je grenzen te verleggen.

De workshop bestaat uit twee delen. Ieder deel duurt tussen de 3-4 uur. De duur hangt af van de tijd die nodig is om alle stappen van het Manifest te doorlopen.

De investering is 100€.

De workshop wordt gehouden op 10 januari  (deel 1) en 24 januari 2018 (deel 2).

Locatie in het centrum van Utrecht